Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.06.2018 13:35 - Сигурността в Билдерберг е достатъчно голяма, за да спре кризата на мигрантите
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 596 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 12.06.2018 13:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Сигурността в Билдерберг е достатъчно голяма, за да спре кризата на мигрантите
ДАН ЛАНМКИТ ДА


Уhttps://europe.infowars.com/bilderberg-security-massive-enough-to-stop-migrant-crisis/
частниците в тазгодишната среща "Билдерберг" в Торино, Италия, се възползват от предимствата на една изключително сигурна среда, която е в състояние да спре миграционната криза в Европа.

Стотици полицейски служители, военен персонал и агенти по сигурността под стража патрулират в огромен район, който обхваща хотел NH Lingotto, търговски център на галерията 8 и площадка на бивша водеща фабрика Fiat. Правоприлагането е било разположено и в по-отдалечени райони, далеч от комплекса.

Детайлите за сигурността са толкова големи и многостранни, че практически могат да спрат потока от имигранти, които влизат незаконно в Европа, ако се използват за това начинание.

Интересното е, че въпреки огромното колективно богатство на повече от 130 елита в присъствието, големите разходи за охрана на Билдербергер от селяни и любопитни очи вероятно ще бъдат предадени на местните данъкоплатци.

Сайтът на Билдерберг адресира разходите и финансирането накратко на уебсайта си: "Разходите за поддържане на малкия секретариат на срещите в Билдерберг се покриват изцяло от частен абонамент. Разходите за гостоприемство на годишната среща са отговорност на членовете на управителния комитет на приемащата страна. "

Срещата на Билдерберг през 2013 г. се проведе в Уотфорд, Англия, а протоколите за сигурност бяха под надзора на полицията в Хертфордшир, която отказа да разкрие разходите за сигурност преди събитието.

"Организаторите на събитието плащат на частна охранителна фирма, която ще осигурява сигурност на мястото", каза говорител по онова време. "Освен това, организаторите се споразумяха да допринесат за разходите за полицейска дейност, свързани с събитието."

Месец по-късно, данъкоплатците в Хертфордшир са били оседлени с 700 000 долара, след като разходите са повече от два пъти по-големи от приноса на Билдерберг.

Австрийските данъкоплатци са финансирали 2100 полицейски сили, които да патрулират Билдерберг през 2015 г.

Масовата цензура на консерватори, либертарианци и националисти се разпада. Моля, се абонирайте за нашия бюлетин, за да можем да ви доставим нашите най-нови, най-нови новини!

image За Дан Ляман Дан Лян служи като чуждестранен кореспондент на Infowars.
  •  
  •  
  • Европа
image Относно Kit Daniels Kit Daniels е редактор, видео журналист и социален коментатор за Infowars.com.
  1. Журналисти в Б
  2. илдерберг задържани, третирани като "терористи"
  1. ДАН ЛЯМАН 09 ЮНИ 2018 Г.

Някои журналисти, посветени на срещата на Билдерберг в Торино, Италия, са имали по-малко сърдечно отношение от полицията, които ги разпитват и ги наричат ​​"терористи".

Една хотелска стая за журналисти бе нахлудена в средата на нощта, където бе задържан под стража от правоприлагащите органи, заявявайки, че търсят заподозрян терорист, съобщава той.

Масовата цензура на консерватори, либертарианци и националисти се разпада. Моля, се абонирайте за нашия бюлетин, за да можем да ви доставим нашите най-нови, най-нови новини!

За Дан Ляман Дан Лян служи като чуждестранен кореспондент на Infowars ВАТИКАНСКИЯТ КАРДИНАЛ ДА ПРЕДАДЕ ПОСЛАНИЕ ОТ ПАПАТА НА БИЛДЕРБЕРГ ГЛОБАЛИСТИТЕ Пиетро Кардинал Паролин да се обърне към глобалния елит от името на папа Франсис Пол Джоузеф Уотсън | Infowars.com - 7 ЮНИ, 2018 
image

 Ватикана изпрати върховен кардинал на тайно срещаната среща на Билдерберг в Торино, за да предаде послание на световния елит от папата.

Групата Билдерберг е годишна среща на над 100 от най-мощните хора на планетата, включително президенти, министър-председатели и ръководители на банки, корпоративен свят, медии и академични среди. Нейният нелегален 2018 confab е планирано да започне днес.

Тазгодишната среща на върха ще бъде посетена от Pietro Cardinal Parolin, държавния секретар на Ватикана.

Като се има предвид наследството на Билдерберг за кралмайсторите (групата приветства политиците, които преди това са станали държавни глави), някои се питат дали присъствието на Паролин може да покаже, че е на линия да бъде следващият папа.

"Кардиналът е един от най-могъщите куриалисти и е бил смятан от наблюдатели на Ватикана за позиционирани, за да успеят на Франсис", съобщава LifeSiteNews .

Папа Франсис направи многобройни изявления и подкрепи няколко причини, които са в съответствие с мнението, споделено от глобалистите в Билдерберг.

image Paul Joseph Watson   @PrisonPlanet    

The Pope compares Trump to Hitler, once again confirming that he"s a hysterical social justice warrior. http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-38708485 

11:59 AM - Jan 22, 2017 image Pope warns against rise in populism

But in a wide-ranging interview says it is too early to judge new US President Donald Trump.

bbc.co.uk
  •   3,366
  •   2,600 people are talking about this
Twitter Ads info and privacy    

 

Той критикува гласа "Брексит", сравнява Доналд Тръмп с Хитлер и предупреждава против възхода на популизма в Европа. Папа Франсис също многократно призова европейските държави да вземат мигранти от преобладаващо мюсюлманските страни.

Католиците също изразиха тревога относно либералните си възгледи за абортите, гей-браковете и съществуването на ада, като същевременно изразиха удивление от сравнението на ИСИС с Исус Христос.

Действията на папата породиха безпокойство сред многото католици, които се притесняват, че неговата вярност не се крие в църквата, а в глобалния политически елит.

Самият Паролин също предизвиква загриженост сред многото католици в резултат на поведението си.

Паролин твърди, че преподаването на папата Франсис в "Аморис Латиетия" представлява "промяна на парадигмата" за Църквата. Той е бил критикуван от китайския кардинал Зен за "самоубийствената" сделка на Ватикана с Китай. Той участваше заедно с Ватикана в наемането на про-гей адвокатска кантора, която искаше да затвори католически уебсайт, критикуващ папата Франсис ", пише Дороти МакЛейън.

"Докато Римокатолическата църква наистина е глобална организация, тя за щастие не е глобалистическа организация", заяви Даниел МакАдамс. "Докато включването на кардинал Паролин в тазгодишната среща не би трябвало да ни накара да пренебрегваме, трябва да разберем, че Билдербергерите и подобни групировки на широко нелегирания елит най-често се противопоставят, а не подкрепят католическото учение".

Както съобщихме във вторник , най-важната тема на дискусията по тайнствената конфликт на Билдерберг ще бъде появата на популизъм в Европа, след избирането на популистка, антимасантна миграция, евроскептично коалиционно правителство в Италия.

АБОНАТ НА YouTube:

Следвайте на Twitter: 

Facebook: https://www.facebook.com/paul.j.watson.71

*********************

Пол Джоузеф Уотсън е редакторът на Infowars.com и Prison Planet.com .




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39938672
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31039
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930